innoTMS

Lépj rá Te is a Rapid növekedés útjára!

Ugye Te sem akarsz a saját növekedésed útjába állni? Egyre többször tapasztaljuk, hogy minden fuvarozó és szállítmányozó cég életében eljön az a pont, amikor elkezdik kinőni az eddig megszokott rendszereket és folyamatokat és nem tudják, hogy milyen irányba lépjenek tovább. Hadd adjunk most egy mankót a kezedbe, amivel Te is rapid növekedésnek indulhatsz!

Érdekelnek a részletek!
innoTMS - Dani

Így támogasd a növekedésed!

innoTMS

Egy átfogó, jól integrálható ügyviteli rendszer segítségével könnyedén búcsút inthetsz:

  • a nyomtalanul elfolyó pénznek
  • az elkeveredő számláknak
  • hosszadalmas adminisztrációnak
  • elégedetlen megbízóknak
  • feleslegesen megtett kilométereknek

Szeretném ezeket megoldani!

Habár az innoTMS ügyviteli rendszer a legnagyobbak között vált igazán elterjedtté, célul tűztük ki, hogy a kisebb fuvarozók és szállítmányozók számára is mankót nyújtsunk. Éppen ezért válogattuk ki Rapid csomagunk keretében a több mint 80 modulunk közül azt a közel 20-at, amely elengedhetetlen a stabil és átlátható növekedéshez még a kisebb fuvarozók számára is. Ha tehát közel 8-30 kamionnal dolgoztok, akkor az innoTMS Rapid csomagja olyan sok ponton támogathatja a hétköznapjaitokat, hogy még felsorolni is nehéz lenne.

Szeretnék többet megtudni a modulokról!

Felkeltette az érdeklődésedet az innoTMS Rapid csomag?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot egy munkanapon belül, hogy további információkkal segítsünk!

innoTMS - Robin

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom