innoTMS
innoTMS - térkép

Feltérképeztük a fuvarozás világát!

Hogyan lehetséges a növekedés a válságok és a folyamatos gazdasági változások mellett? Ezúttal mi indultunk útnak, hogy felfedezzük az iparág titkát. És most, hogy feltérképeztük, veled is szeretnénk megosztani!

Mutasd a részleteket!

1. lépés: 4000 kamion nem tévedhet

Hogy biztosra menjünk, közel 4000 kamiont irányító partnereink közül a legkiemelkedőbbeket kérdeztük meg, hogy hogyan tudnak még a legzordabb körülmények között is növekedni.

A legtöbben furcsán néztek ránk, hiszen nincs itt semmiféle titok… Mutatjuk, hogy hogyan gondolkodnak az eredményes fuvarozók!

2. lépés: Náluk így jön ki a matek

Az mondták, hogy a képlet általában egyszerű: növeld a volument vagy csökkents a költségeid! A matek viszont ennél bonyolultabb a jelenlegi gazdasági helyzetben, hiszen új fuvarokat is nehéz szerezni, és a munkavállalóktól sem szeretnénk megszabadulni.

A valódi siker tehát a költségoptimalizálásban, a kiadások hatékonyabb allokációjában rejlik. De ez hogyan lehetséges?

innoTMS
innoTMS

3. lépés: Így találd meg az eldugott 1-2%-okat

A vezető fuvarozók elárulták, a költségek belső optimalizálásával pillanatok alatt tudtak a hatékonyságukon javítani. Hiszen néha el sem tudjuk képzelni, hogy mennyi apró rés van a cég életében, ahol észrevétlenül tud kifolyni a pénz.

4. lépés: Térképes megoldásokkal lépnek a növekedés útjára

A szoftveres térképes megoldások nem csak a kamionokat, hanem az eredményesen növekedő cégeket is segítenek célba juttatni. Az útvonalak költséghatékony újratervezése, és a minden költségtételt magába foglaló útvonaltervezés elengedhetetlen része a költségoptimalizálásnak.

Már csak egy eszköz hiányzik ahhoz, hogy Te is optimalizálhasd a költségeidet?

Kérd most az innoTMS ingyenes és kötelezettségmentes DEMO-ját, és vezesd be ingyen a vállalkozásodba a térképes útvonaltervező és a térképes fuvarfeladat kereső adta költségoptimalizálási lehetőségeket!

innoTMS - Dániel

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom