Integrációk

Az innoTMS integrációi biztosítják ügyfeleinknek a gyorsabb munkafolyamatokat, a pontosabb adatokat és az információk azonnali áramlását, miközben olyan funkciókhoz férhetnek hozzá a rendszeren belül, amelyek együttes használatával megreformálhatják a fuvarozás és szállítmányozás menedzselését.

CVS Mobile

CVS Mobile

A CVS Mobile több mint 15 éves szakmai tapasztalatával támogatja az innoTMS felhasználóit. A rendszerbe integrált telematikai megoldások hatékony, megbízható és intelligens üzemeltetési módot tesznek lehetővé az ügyfeleink számára, így növelve a produktivitást, valamint elősegítve az átlátható és kiszámítható működést.

Novák Gábor Értékesítési Tanácsadó
Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet

A Dun & Bradstreet csaknem 200 éve segíti ügyfelei és partnerei növekedését az adatok, az elemzések és az adatvezérelt megoldások erejével. Mesterséges intelligencián alapuló platformjaik használatával a felhasználóbázis komoly versenyelőnyre tehet szert.

Az innoTMS-sel történő integrációnak köszönhetően ügyfeleink folyamatos frissítésekhez jutnak a számlázást érintő adatokról és információkról, időt spórolhatnak és kizárhatók a kapott adatokból vagy a manuális rögzítésekből származó hibák. Az együttműködés további integrált megoldásokat is tud kínálni legyen szó monitoringról, tömeges adószám ellenőrzésről, kockázatkezelésről vagy egyedi minősítésről.

Mészáros-Ajkay Nikolett Relationship Specialist & System Integrations
ITS Protection

ITS Protection

Az ITS Protection Kft. több mint 10 éves szakmai tapasztalatával támogatja az innoTMS felhasználóit abban, hogy egyszerűbbé tegye a flotta mindennapi tevékenységeinek elszámolását. A begyűjtött adatok (állomások, határátlépések, kilométeróra-állások stb.) automatikusan átkerülnek az innoTMS rendszerbe, majd ezekből számos olyan kimutatás (pl. menetlevél kimutatás, külföldi napidíj kimutatás) készíthető, amelyekkel komoly humánerőforrás-költségeket takaríthatnak meg a fuvarozó vállalkozások.

Müller Attila KAM Manager
Optin - MiniMo

Optin - MiniMo

Az Optin Kft. egy információ-technológiai kutató-fejlesztő vállalkozás, amely a partnerek egyedi igényeit szem előtt tartva fejleszt innovatív műszaki megoldásokat. Minimo nevű szoftverük integrálásával az innoTMS felhasználóinak körében több üzleti igényre is sikerült megoldást találni – kiváltképp a belföldi gyűjtőfuvarozás, az útvonal-optimalizálás és a valós idejű ügyfél-tájékoztatás területén.

Szabó Ádám Vezető Fejlesztő / Lead Developer
PTV Group

PTV Group

A PTV Group számos megoldást kínál az intelligens forgalomirányítás és a közlekedésoptimalizálás területén, amellyel lehetővé teszi a döntéshozók számára, hogy időt és pénzt takarítsanak meg miközben biztonságosabbá teszik az utakat és védik a környezetet. Az innoTMS rendszerrel történő integráció 2020 májusában kezdődött meg. Ennek köszönhetően a járművek aktuális és jövőbeli pozíciója, valamint útvonala pontosan nyomon követhető a térképen, a megtervezett útvonalak közvetlenül kiküldhetők a sofőröknek, valamint megvalósult az irányított navigáció is, így a sofőrök biztosan a megtervezett útvonalon fognak haladni.

Marko Čančar Sales Manager
Secret Control GPS Kft.

Secret Control GPS Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonú Secret Control GPS Kft., közel 30 éve meghatározó szolgáltatója a hazai flottakezelési és telematikai piacnak. A gépjárművek megbízható távoli védelme mellett, intelligens kényelmi megoldásokkal teszi mobil alkalmazásával kényelmesebbé az autózás közben felmerülő kihívásokat. Folyamatosan fejleszti 5. generációs szolgáltatási rendszereit a legújabb telematikai elvárásoknak megfelelve. A mindennapi közlekedéshez, parkoláshoz, autópálya matrica vásárláshoz és a használatarányú útdíjfizetéshez kapcsolódóan többféle problémára képes egyben kényelmes és biztonságos megoldást adni. Ügyfelei logisztikai folyamatainak hatékonyabb kialakításában, működési költségeik csökkentésében és a gazdaságosabb munkaerő szervezésben is hatékony támogatást biztosít. A Colibri Ecoscore System szolgáltatása által nyújtott tréningjei az üzemanyag megtakarítás mellett lehetővé teszik, hogy a gépjárművezetők hosszú távon maximalizálják vezetési készségeiket. A mindennapi működés közben feldolgozott adatokat rendszerükből automatizált módon, az ügyfelek elvárásainak megfelelően emelik át az innoTMS rendszerébe.

Umhaizer Sándor Imre Business Unit Manager
TELL – easyTRACK

TELL – easyTRACK

Az easyTrack 100%-ban magyar tulajdonú cégként 2009 óta része a hazai járműkövetési piacnak és ma már több mint 3000 vállalat 35 000 gépjárművének vonatkozásában nyújt teljes körű flottamenedzsment szolgáltatást. Az innoTMS-be beépített, GPS alapon működő rendszerük számos problémára nyújt egyedi megoldást a járműkövetés, valamint a flottamenedzsment területén.

Tálas Nóra Értékesítési Vezető
TrackGPS - AROBS

TrackGPS - AROBS

Több mint 18 éves tapasztalattal, az AROBS TrackGPS telematikai és flottakezelési szolgáltatásokat és szoftvereket forgalmaz. A flottakezelési megoldásaink négy alapelvre épülnek: termelékenység, optimalizálás, biztonság és megfelelés. Teljeskörű támogatást nyújtunk partnereinknek, akik a köz- és magánszférában tevékenykednek olyan területeken, mint szállítmányozás, futárszolgálat, építkezés, vendéglátóipar és szállodák, hűtött áruszállítás, biztonság, logisztika, távközlés, banki szféra, hulladékgazdálkodás, mezőgazdaság stb. Flottakezelési szolgáltatásaink közé tartoznak: a nyomkövetési optimalizált szolgáltatás, az útdíj bevallás, a tachográf adatkiolvasás, a sofőrazonosítás, motorblokkolás, üzemanyag-hőmérséklet figyelés, gépkocsi vezető magatartás, video telematika stb. Az innoTMS-el való integráció által sikerült adatokat, járműveket és gépkocsivezetőket összekapcsolnunk egy biztonságos és korszerűen fenntartható ökoszisztémában.

Kazatsay Tibor Sales manager
WEBEYE Telematics

WEBEYE Telematics

A WEBEYE Telematics teljeskörű telematikai megoldásokkal támogatja HCV és LCV ügyfeleit a logisztikai folyamataik hatékonyabb kialakításában, működési költségeik csökkentésében és a gazdaságosabb munkaerőszervezésben. Az Open Interface által nyújtott integrációs megoldások lehetővé teszik, hogy a feldolgozott adatokat rendszerünkből automatizált módon, az ügyfelek elvárásainak megfelelően emeljük át az innoTMS rendszerbe, így az ügyfélnek nem kell külön belépni a WebEye felületére, egy helyen ér el mindent.

Kanyó Gábor Sales Manager
Webfleet

Webfleet

A Webfleet a világ egyik vezető telematikai szolgáltatója, amely több mint 60 országban szolgálja ki a vállalkozásokat az iparág legerősebb helyi támogatási hálózatával és az ágazatspecifikus, harmadik féltől származó alkalmazások és integrációk széles választékával. Az innoTMS-sel történő integrációval ügyfeleink könnyedén elérik a platform adatbázisából származó telematikai adatokat.

Uhlir János Senior Channel Sales Manager

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom