Gyakran ismételt kérdések

Megfelel-e a mi cégünknek az innoTMS?

Az innoTMS testre szabható, így bármilyen fuvarozó cégnek megfelelhet. Viszonyításképp böngészd át referencia listánkat, ahol látni fogod, hogy szoftverünket egyaránt használják 50-100 millió Ft árbevétellel rendelkező, és az éves több milliárd forint árbevételt elérő fuvarozó vállalkozások is. Bővebb információkért pedig keresd termékmenedzser csapatunkat.

A rendszerben teljes mértékben kezelhetők az alvállalkozók, valamint a hozzájuk kapcsolódó fuvarok is. Külön kimutatások érhetők el annak érdekében, hogy ezen fuvarok eredményességét is mérni tudjuk.

Szoftverünk teljes körű megoldást nyújt az ügyviteli folyamatok menedzselésére, ami azt jelenti, hogy egy programon belül láthatod a munkatársakhoz, partnerekhez, járművekhez tartozó információkat, valamint ugyanezen rendszerben tudod elvégezni a járatirányítást, a pénzügyi adminisztrációt, illetve a kimutatások elkészítését is az előbbi információk alapján.

Általános kérdések a szoftverre vonatkozóan

Nincs, bármennyi felhasználó használhatja egyszerre a szoftvert.

Az innoTMS bárhonnan, bármikor biztonságosan elérhető. A bejelentkezéshez mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező okoseszközre van szükség. A bejelentkezés alapvetően nincs IP címhez kötve*, így valóban a világ bármely pontjáról be tud jelentkezni a felhasználó.

* Szükség esetén, megfelelő jogosultsággal lehetőség van a beállításokban IP szűrést rögzíteni, így a kollégák csak akkor tudnak bejelentkezni a rendszerbe, ha a cég irodájában vagy telephelyén tartózkodnak.

A felhő alapú rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy ügyfél oldalról nincs szükség sem szerverüzemeltetésre, sem pedig a szerver kezeléséhez szükséges rendszergazdára, a helyi szerverek időszakos cseréjére vagy védelmére. Ezeket a legkorszerűbb és legbiztonságosabb követelmények szerint mi tartjuk fenn.

A felhasználói gép és a szerverünk között a fájlok, illetve adatok egy titkosított csatornán közlekednek. Ugyanilyen erősségű titkosítást használnak többek között a magyar pénzintézetek és állami szervek is. Cégünk kiemelten fontosnak tartja a szoftverbe bekerülő fájlok, dokumentumok és mindennemű adat biztonságát, így nem is kérdés, hogy erre nagy hangsúlyt fektetünk.

Az integráltság azt jelenti, hogy a munkavégzéshez szükséges adatok a legtöbb esetben automatikusan kerülnek be a rendszerbe. Beszélhetünk itt többek között az integrált térképről, a menetlevél feldolgozásról, járműkövetési adatokról, bejövő számla rögzítésről, könyvelőnek való átadásról vagy akár banki adatok beemeléséről. Azzal, hogy ezek az adatok automatikusan bekerülnek a szoftverbe, mérhető órákat lehet spórolni napi szinten.

Amennyiben feltételezhetően hibás működést tapasztalsz vagy kérdés merül fel egy-egy funkció pontos működésével kapcsolatban, akkor support csapatunk készséggel áll rendelkezésedre. Velük egyrészt a rendszeren belül elérhető ügyfélkapun keresztül tudsz kommunikálni, másrészt munkanapokon 8 és 16 óra között telefonon. Ezen felül a rendszer legtöbb menüpontjához és funkciójához elérhető szöveges súgó, valamint videós segédanyag is.

Amennyiben a problémád vagy kérdésed nem technikai jellegű vagy nem a szoftver használatával függ össze, akkor a cég számára dedikált termékmenedzsert érdemes felkeresni.

Heti rendszerességgel, szükség szerint akár többször is frissítjük a szoftvert annak érdekében, hogy az újdonságok és változások elérhetők legyenek. Az esetleges jogszabályi változásokat is naprakészen kezeljük és legjobb tudásunk szerint igyekszünk ezekre a lehető legrövidebb időn belül reagálni.

Cégműködésre és a cég felépítésére vonatkozó kérdések

Igen, az innoTMS-ben lehetőség van több, úgynevezett számlakiállítót felrögzíteni a rendszerbe, így mindegyik cég ügyleteit lehetséges (természetesen egymástól megfelelő módon különválasztva, de) egy szoftverben kezelni. Ennek a működésnek köszönhetően egyrészt csökkenthető az adminisztráció, másrészt több szempont alapján összegzett eredmények is kinyerhetők a rendszerből.

Partnereket, alvállalkozókat érintő kérdések

Természetesen igen. Egy meghatározott sablon szerint lehet beemelni meglévő partneradatbázist.

A fuvarfeladatok adatlapján egy kattintással alvállalkozói megbízás generálható, amely tartalmaz minden szükséges adatot a feladat elvégzéséhez. Az így létrejött pdf ugyanerről a felületről azonnal ki is küldhető e-mailben az érintett alvállalkozónak.

Munkatársakat érintő kérdések

A széleskörű integrációnak köszönhetően az adatrögzítés a legtöbb esetben automatikusan történik, a manuálisan felvitt adatokat pedig csak egyetlenegyszer kell rögzíteni, ezt követően a szoftver minden funkciója tud vele dolgozni. Ennek a működésnek köszönhetően jelentős mennyiségű idő szabadítható fel, amelyet a kollégák más, értékesebb termelőtevékenységre tudnak fordítani, valamint a hibázás lehetősége is jelentősen csökken.

Minden olyan információ kiküldhető a sofőröknek, amelyre a fuvar teljesítése során szüksége lehet. A teljesség igénye nélkül ezek a rakomány adatok, állomás adatok, teljes útvonal, szabadszavas megjegyzések stb.

Az innoTMS-hez kifejlesztett mobilapplikációban a sofőr elér minden szükséges információt és utasítást, amely a fuvar teljesítéséhez fontos. Emellett látja az útvonaltervet, az állomásokhoz vagy rakományokhoz írt megjegyzéseket, valamint szintén az alkalmazás segítségével ő is küldhet megjegyzéseket, amelyek azonnal megjelennek az asztali verzióban is, így az irodában lévő kollégák azonnal értesülhetnek mindenről.

A mobilappban elérhető egy belső chat, amelyben lehetőség van egyéni és csoportos beszélgetésekre is, és ahol a szöveges üzenetek mellett dokumentumok megosztására is lehetőség van. Ennek használatával minimalizálható annak az esélye, hogy bármilyen információ elveszik, illetve kiiktatható a telefonálási költségek legnagyobb része.

A sofőrök a mobilappon keresztül be tudják szkennelni a fuvardokumentumokat, amelyek azonnal elérhetővé válnak az irodában lévők számára is. Emellett státuszüzenetek küldésével tudják naprakész információkkal ellátni a fuvarszervező kollégákat, ők pedig szükség esetén a megbízókat is tájékoztatni tudják.

A mobilappban elérhető egy tudástár, ahol kategóriákba rendezve feltölthető minden hasznos információ, amelyeket így az irodán kívülről is könnyedén elérhet minden dolgozó.

Járműveket érintő kérdések

Igen, a legnagyobb telematikai szolgáltatókkal integrálva van a rendszerünk, így ezek az adatok is automatikusan bekerülnek a szoftverbe, ahol további műveletek végezhetők el velük.

Nézd meg, hogy mely szoftverekkel, illetve szolgáltatókkal áll összeköttetésben az innoTMS.

Igen, az üzemanyag- és útdíj szolgáltatótól lekért listát be tudjuk emelni a rendszerbe, majd ezt követően az innoTMS automatikusan járathoz rendeli a költségeket rendszám és időpont alapján.

A kifejezetten kamionokra specializált beépített térkép motorunk lehetővé teszi, hogy az innoTMS rendszeren belül tervezzük meg a legideálisabb útvonalat, mindezt úgy, hogy közben szem előtt tartjuk a jármű paramétereit, az adott szakaszra érvényes korlátozásokat, valamint az optimális kilométer díjakat is. A megtervezett útvonalat néhány kattintással kiküldhetjük a sofőrnek a mobilapplikáción keresztül, majd könnyedén ellenőrizhetjük, hogy a sofőr által ténylegesen használt útvonal mennyiben tér el a tervezettől.

Ezen felül a rendszerben lévő információk alapján könnyedén vissza tudjuk keresni a múltban teljesített fuvarfeladatokat a térképen, valamint egyszerűen tudunk a fuvarfeladatokhoz tartozóan költséget számolni.

Amennyiben az innoTMS-ben rögzítve vannak a fuvarfeladatok és járatok, a sofőrök használják a mobilalkalmazásban lévő státuszolás funkciót, beemeltük a tankolások adatait és van telematikai integráció is, úgy egyetlen gombnyomással legenerálhatók a menetlevelek minden állomással, időkapuval és határátlépéssel együtt.

Az innoTMS-ben lehetőség van egyedi figyelmeztetéseket beállítani – akár szervizre, akár okmányok és engedélyek lejáratára vonatkozóan. Emellett minden jármű adatlapján elérhető egy szerviz nyilvántartás, ahol minden szükséges adat és a következő szerviz időpont is vezethető.

Kimutatásokat, eredményeket érintő kérdések

Az innoTMS-ben számos lehetőség van ilyen jellegű kimutatás elkészítésére. Többek között akár adózás előtti eredmény (EBITDA) kimutatására is.

Az innoTMS egyik talán legfontosabb kimutatása a járat alapú eredménykimutatás. Ezzel képesek vagyunk nagyon részletesen megvizsgálni egy-egy járat eredményességét úgy, hogy a költségeket kilométer vagy nap alapon osztjuk rá az adott járatra.

Az innoTMS-ben lehetőség van kialakítani a saját költség-, illetve üzletágstruktúrát, amelyet olyan mélyen részletezünk, ahogyan csak szeretnénk. Ezek, illetve a szűrési paraméterek segítségével a cég számára ideális módon lehet megvizsgálni a céget érintő mindennapi változásokat, eredményeket és költségeket.

Természetesen ilyen kimutatás is készíthető az innoTMS-ben, ehhez mindössze arra van szükség, hogy minden adat helyesen legyen felrögzítve a rendszerben.

Igen, sablonizált levelek segítségével akár egyesével, akár tömegesen lehetőség van felszólító levél kiküldésére (elektronikus formában is), amelyek tartalmazzák az érintett partnerhez tartozó számlákat és azok adatait is.

Természetesen. Sőt, bizonyos térképes funkciók használatával arra is lehetőség van, hogy a múltban elvégzett feladatok alapján új megbízásokat keressünk, így ismét már ismert megbízókkal dolgozhatunk.

Első lépések és bevezetési oktatás

1. Töltsd ki ezt az űrlapot és szakértőink néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot. A telefonos egyeztetés alkalmával kollégánk bővebb tájékoztatást fog nyújtani a szoftverünkről.

2. Következő lépésként készítünk egy felmérést a cégedről, majd ezt követően egy szoftverbemutató keretein belül személyre szabott megoldásokat tudunk mutatni a fennálló problémáidra.

3. A folyamat lezárásaként egyedi ajánlatot készítünk számodra. Mindez díj- és kötelezettségmentesen történik.

A bevezetési folyamat hossza elsősorban a kért modulok számától és összetettségétől, valamint az oktatási időpontok gyakoriságától függ. A bevezetés jellemzően 4-12 héten belül elvégezhető. A bevezetési oktatásokat célszerű személyesen megtartani, de igény esetén lehetőség van online alkalmak igénylésére is.

Az oktató termékmenedzser által leadott tudásanyag megtekinthető a szoftveren belül videós formában, emellett kiegészül írásos, képi, valamint videós oktató anyagokkal is, amelyek korlátlan ideig elérhetők.

Igen, természetesen van erre lehetőség, de azt fontos kiemelnünk, hogy oktatás nélkül könnyen elveszhetnek a munkatársak a rendszerben, hiszen a háttérben lévő összetett, egymásra épülő folyamatokat nem feltétlenül fogják így átlátni. Megfelelő oktatások után viszont mindez rutinná válik, így azt szoktuk javasolni, hogy először mindenképpen egy szakértő kollégával tekintsék át a szoftvert.

Csomagok, modulok, árak

Egy kisebb (Sprinter) és egy nagyobb (Optimum) csomag választására van lehetőség, amelyekhez igény szerint kiegészítő modulok is választhatók. Emellett időszakosan előfordulnak egyedi csomagok, valamint csomagajánlatok is.

Az ár több tényezőből áll össze, ezért ennek megállapításához javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot termékmenedzsereinkkel, akik személyre szabott tájékoztatással tudnak szolgálni.

Igen, az innoTMS moduláris felépítésének köszönhetően a céged igényeit figyelembe véve az aktív modulok köre egyszerűen bővíthető.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom