Referenciák

Minden fuvarozó és szállítmányozó cég életében eljön az a pont, amikor az előrehaladás érdekében el kell hagynia az idejétmúlt módszereket és egy modern szemléletre kell váltania. Te is a fejlődés következő lépcsőfoka előtt állsz? Nálad is elérkezett a döntés ideje? Akkor miért ne választanál egy olyan rendszert és csapatot, amely segít és támogat a céljaid elérésében?

innoTMS

Ők már minket választottak


“Több mint 10 éve, hogy az innoTMS rendszert használjuk. Ez idő alatt a társaság árbevétele közel négyszeresére emelkedett. A növekedést az innoTMS nem egyszerűen kiszolgálta, hanem sok szempontból motorja is volt annak.”
Tar János
Tar János Fejlesztési vezető, F-Trans Kft.
“A számlázás, a kintlévőségek kezelése és a járatok indítása is sokkal egyszerűbb és hatékonyabb, mint a korábban használt rendszerünkben, a fuvar dokumentumok mobilalkalmazásból történő feltöltése pedig nagymértékben növelte a hatékonyságot.”
Jelinek Andor
Jelinek Andor Project manager, Color Sped Kft.
“A szoftver összetettségével gyorsabb, átláthatóbb és precízebb munkavégzés tesz lehetővé. A digitális dokumentumkezelésnek köszönhetően sokkal kevesebb időt vesz igénybe az adminisztratív munka, valamint a külső rendszerekkel és szolgáltatókkal történő integráció is nagyon hasznos.”
Kovács Mónika
Kovács Mónika Gazdasági ügyintéző, Rollsped Kft.

Reméljük, hogy hamarosan Te is tagja leszel ennek a közösségnek!

„Ha mindenki együtt halad előre, akkor a siker önmagától jön.” ~ Henry Ford

További információt szeretnék Ingyenes demot kérek

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom