Nyertesnek maradni gazdasági krízisben? Érdekel!

Referenciák

Minden fuvarozó és szállítmányozó cég életében eljön az a pont, amikor az előrehaladás érdekében el kell hagynia az idejétmúlt módszereket és egy modern szemléletre kell váltania. Te is a fejlődés következő lépcsőfoka előtt állsz? Nálad is elérkezett a döntés ideje? Akkor miért ne választanál egy olyan rendszert és csapatot, amely segít és támogat a céljaid elérésében?

innoTMS

Ők már minket választottak


“Több mint 10 éve, hogy az innoTMS rendszert használjuk. Ez idő alatt a társaság árbevétele közel négyszeresére emelkedett. A növekedést az innoTMS nem egyszerűen kiszolgálta, hanem sok szempontból motorja is volt annak.”
Tar János
Tar János Fejlesztési vezető, F-Trans Kft.
“2017. decemberétől használjuk a programot. A felület felhasználóbarát, egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető. A program rengeteg funkcióval rendelkezik, amit folyamatosan fejlesztenek. Bármilyen észrevételünk volt, vagy van, arra rövid időn belül reagálnak a fejlesztő kollégák, teljesen nyitottak az új fejlesztések kivitelezésében. A cég munkatársai alkalmazkodóak és segítőkészek voltak az első pillanattól kezdve. Maximálisan meg vagyunk elégedve velük.”
Kurely Mariann
Kurely Mariann Számviteli Ügyintéző, Kelet-Trans 2000 Kft.
“2016-ban az új logisztikai központunk megnyitásával magasabb szintre emeltük a vállalkozásunkat, amihez szükségünk volt egy testre szabható, modern vállalatirányítási rendszerre. A korábban használt rendszerünk elavult és abszolút nem volt hatékony, így nem tudtuk volna tartani a töretlen növekedést egy ilyen szoftverrel.”
Ifj. Joós Zoltán Cégvezető, Karzol-Trans Kft.

Reméljük, hogy hamarosan Te is tagja leszel ennek a közösségnek!

„Ha mindenki együtt halad előre, akkor a siker önmagától jön.” ~ Henry Ford

További információt szeretnék Ingyenes demot kérek

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom