Referenciák

Minden fuvarozó és szállítmányozó cég életében eljön az a pont, amikor az előrehaladás érdekében el kell hagynia az idejétmúlt módszereket és egy modern szemléletre kell váltania. Te is a fejlődés következő lépcsőfoka előtt állsz? Nálad is elérkezett a döntés ideje? Akkor miért ne választanál egy olyan rendszert és csapatot, amely segít és támogat a céljaid elérésében?

innoTMS

Ők már minket választottak


“Hiba vagy elakadás esetén az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésünkre akár telefonon, akár a szoftverbe épített ügyfélkapun keresztül.”
Jókai Dániel
Jókai Dániel Transport manager, SZJ Hungary Kft.
“Az adminisztrációs feladatok eleinte nagyobb odafigyelést és precizitást igényeltek, de miután hozzászoktunk a rendszer használatához, jelentősen rövidült az erre fordított idő, ráadásul minden szükséges adat azonnal látható, kinyerhető.”
Jelinek Andor
Jelinek Andor Project manager, Color Sped Kft.
“A szoftver összetettségével gyorsabb, átláthatóbb és precízebb munkavégzés tesz lehetővé. A digitális dokumentumkezelésnek köszönhetően sokkal kevesebb időt vesz igénybe az adminisztratív munka, valamint a külső rendszerekkel és szolgáltatókkal történő integráció is nagyon hasznos.”
Kovács Mónika
Kovács Mónika Gazdasági ügyintéző, Rollsped Kft.

Reméljük, hogy hamarosan Te is tagja leszel ennek a közösségnek!

„Ha mindenki együtt halad előre, akkor a siker önmagától jön.” ~ Henry Ford

További információt szeretnék Ingyenes demot kérek

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom