innoTMS
innoTMS transport management system – fuvarszervező szoftver

A hatékonyabb működésért ismerd meg az innoTMS előnyeit!

Az innoTMS egy fuvarozó és szállítmányozó cégeknek szánt integrált ügyviteli rendszer, amely valódi megoldást nyújt az iparágban tevékenykedők mindennapos problémáira.

Ingyenes demot kérek

Több mint 15 éve folyamatosan fejlesztjük a szoftvert annak érdekében, hogy még gördülékenyebb legyen a használata és hogy továbbra is megfeleljen a jogszabályi változásoknak, valamint az iparági trendek által támasztott feltételeknek.
Ügyviteli szoftverünk összefogja mindazon funkciókat, amelyek elengedhetetlenek az ügyviteli folyamatok szakszerű lebonyolításához és professzionális menedzseléséhez.

Milyen egyedülálló funkciók kerülnek a birtokodba az innoTMS-sel?

Összefoglaltuk Neked az egyik leghasznosabb modulunk – a kamionos útvonaltervező működését, amelyet ilyen részletességgel és ilyen integrációkkal kiegészítve egyetlen másik szoftverben sem találsz meg a piacon.

Nézd meg, hogy milyen az élet fuvarozóként az innoTMS-sel és légy te is a közösség tagja!

Kik azok, akik már használják az innoTMS-t?

Büszkék vagyunk arra, hogy számos, az iparágban nagy múlttal rendelkező fuvarozó és szállítmányozó vállalkozást fejlesztő partnereink között tudhatunk.


További referenciáink Ingyenes demot kérek


Szeretnéd, ha a Te céged tevékenysége is egy biztonságos és megbízható szoftveren alapulna, amely nem csak kiszolgálja, hanem akár serkenti is az árbevételek növekedését, és amelyben a legfejlettebb technológiák támogatják a lendületes, rugalmas és szenvedélyes munkavégzést?

Ha a válaszod igen, akkor ezt a fuvarszervező szoftvert Neked találtuk ki! Olvass tovább!

Milyen problémákra nyújt megoldást?

Fuvarszervezés nehézségeivel küzdő menedzser

Frusztrál a lassú információáramlás és a sok adminisztráció?

Az innoTMS több ponton is támogatja az azonnali és hatékony információátadást, valamint az adminisztratív folyamatok egyszerűsítését és gyorsítását. A rendszer felépítésének köszönhetően minden információt csak egyszer kell felrögzítened és később ezekből dolgozik minden további funkció.

Milyen modulok segítenek ebben?

Fuvarszervezéssel foglalkozó cégvezető távolról eléri az adatokat

Csak az irodából éred el a munkavégzéshez vagy a döntéshozáshoz szükséges adatokat?

Az innoTMS a kezdetektől fogva felhő alapú, így bárhol, bármikor hozzáférhető, mindössze egy internetképes eszközre van szükséged.

Milyen modulok teszik még gördülékenyebbé a használatot?

A kamionsofőr munkáját segíti az útvonaltervező

Gyakran felmerülnek váratlan költségek vagy nincs naprakész információd a járművek aktuális pozíciójáról?

Az innoTMS kamionokra specializált útvonaltervezőjével lehetőséged van összehasonlítani az alternatív útvonalakat és előre kalkulálhatsz az útközben felmerülő költségekkel is, így egy olyan árajánlatot készíthetsz a megbízónak, ami vélhetően nyereséges lesz.

Járműkövetéssel kiegészítve a térképen is nyomon követheted a járművek mozgását és akár az aktuális pozíciójuktól is tervezhetsz egy új útvonalat.

Milyen modulok biztosítanak a naprakész adatokat és kiszámíthatóbb költségvetést?

A vállalatirányítási rendszerünk segít a fenntartható működésben

A cégednek nincsenek megfelelő eszközei a fenntartható működés megvalósításhoz?

Az innoTMS-sel az ügymenetek teljes mértékben papírmentessé tehetők. A papírfelhasználás csökkentése mellett a digitalizált működés segíti átláthatóbbá tenni a folyamatokat és garantálja, hogy az információk nem vesznek el vagy torzulnak az évek alatt.

Milyen modulok támogatják a fenntartható működést és fejlődést?

Milyen további területeken nyújt támogatást az innoTMS?

Fordítsd az idődet hasznos dolgokra!

Könnyű használat, átlátható folyamatok, egyszerű tervezés a számszerűsített eredmények által - mindez egy helyen annak érdekében, hogy az idődet ne az adatok összevadászására pazarold.

Az innoTMS összetett, de neked csak azt kell látnod, hogy mennyire egyszerű használni. Itt az ideje, hogy megismerd fuvarszervező szoftverünket!

További információt szeretnék Ingyenes demot kérek

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom