HR menedzsment

Nyilvántarthatod a sofőrök engedélyeinek és okmányainak lejáratát, a hozzájuk rendelt járműveket, illetve fuvartartozékokat is.

Egyszerűen kezelheted a jármű-sofőr összerendeléseket, amely gyorsítja a járatok szervezését is.

A Járatirányító felületen ellenőrizni tudod a sofőrök - akár megbízás, akár szabadság miatti - foglaltságát.

Készíthetsz jármű/sofőr leltárt, amellyel lekérdezheted a hozzájuk rendelt eszközöket, okmányokat, fuvartartozékokat és a raktárakból származó darabszámos készleteket is. A leltár eredménye visszakereshető, eltérés vagy hiányosság esetén pedig a nyomtatható dokumentáció alapján megtehetők a szükséges formális lépések is.

A szoftver segítséget nyújt a belföldi és külföldi napidíjak kiszámításában, a NAV üzemanyag elszámolásban, valamint kezelhető az időszak és a járat alapú bérszámfejtés is.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom