Útvonaltervező

A térképes útvonaltervező célja, hogy csökkenteni tudd a járművek által feleslegesen megtett út mennyiségét, miközben pontos számadatok alapján össze tudod hasonlítani az alternatív útvonalakat és azok megtérülését is.

A járművek adatlapján meghatározott járműprofil alapján történik a tervezés, tehát ehhez viszonyítva vizsgálja a rendszer az érvényben lévő méret- és súlykorlátokat, így egy olyan útvonalat fogsz kapni, amely a kiválasztott járművel biztosan járható lesz. Az útvonaltervező alapértelmezetten 40 tonnás szerelvénnyel kalkulál, de egyéb típus is kiválasztható.

Többféle térképes nézet segíti a tájékozódást – megjelenítheted például az adott szakaszon található útkorlátozásokat is.

Ha használsz valamilyen telematikai berendezést, akkor járműkövetési integrációval kiegészítve akár a jármű aktuális pozíciója alapján is tervezhetsz útvonalat, valamint megjelenítheted a térképen a járművek pillanatnyi helyzetét is.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom