Digitális aláírás

A digitális aláírás modul használatával – minden magyar és EU-s jogszabályi előírásnak megfelelve – hiteles és bizonyító erejű dokumentumokat hozhatsz létre digitális környezetben, papíralapú dokumentumok és pecsét használata nélkül.

Az ügymenetek lebonyolításához nincs szükség sem személyes találkozóra, sem idő- és költségigényes postázásra, így az egész folyamat helyszín- és időpontfüggetlenné tehető. Minden digitális aláírással hitelesített dokumentum korlátlanul másolható és – a papíralapú dokumentumokkal ellentétben – mindegyik példány hiteles marad.

A költséghatékonyság mellett a környezetvédelemért is tehetsz, hiszen céged csökkenteni tudja az ökológiai lábnyomát is azáltal, hogy az ügyviteli folyamatok akár 100%-ban papírmentessé tehetők.

A digitális aláírás használható cégjegyzési és cégképviseleti helyzetekben, online szerződéskötéskor, teljesítési igazolások aláírásakor, belső engedélyezési folyamatok kezelésekor, fizetési meghagyásos eljárások indításakor, valamint elektronikus számlák hitelesítése során is.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom