Dokumentum iktató

A papíralapú dokumentumok digitalizálására kétféle lehetőség is adott a szoftverben. Az egyik ide kapcsolódó funkció a Nyomtatvány iktató, amely segítségével a menetlevelek, CMR-ek, számlatömbök és egyéb olyan szigorú számadású nyomtatványok követhetők nyomon, amelyek rendelkeznek előre meghatározott sorszámmal. A Nyomtatvány iktatóban rögzíthető, hogy melyik sorszámtartomány melyik kollégánál van, emellett ellenőrizhető az aktuális állapota is (kiadott, rontott, kitöltött).

A Küldemény iktató funkcióval pedig a postai úton érkezett vagy kiküldött iratok digitalizálását tudod elvégezni, illetve postai feladóvevény nyomtatására is lehetőség van.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom