Chat

A chat biztosítja a cégen belüli azonnali és gyors kommunikációt, ráadásul ez a fajta kommunikációs csatorna nem generál plusz költségeket. Ha a chat a fuvarszervezők által indított telefonhívásoknak csak az 50%-át tudja kiváltani, ez akkor is havi szinten 2-3000 Ft telefonköltség megtakarítást jelent sofőrönként.

A beszélgetések biztonságos, zárt rendszeren belül zajlanak, tehát olyan személy nem tud részt venni az üzenetváltásokban, aki nem a cég dolgozója.

A privát üzenetküldés mellett csoportos beszélgetéseket is létrehozhatsz és ezeket egyedi azonosítókkal is elláthatod a könnyebb megkülönböztetés érdekében.

A beszélgetések és a csatolt fájlok naplózásra kerülnek, illetve ezek között bármikor kereshetsz is kulcsszavak alapján.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom