Mobilapplikáció

Az asztali verziót kiegészítő mobilapplikáció számos hasznos funkciót tesz elérhetővé a sofőrök számára, de a fuvarszervezőknek vagy más munkakörben dolgozó kollégáknak is praktikus a használata.

A sofőr a járatba szervezett fuvarok közül le tudja kérni azokat, amelyekben ő szerepel. Ezeknél a fuvaroknál ellenőrizni tud minden olyan információt, ami számára releváns és hasznos.

A járat indulásakor az asztali verzióban megtervezett útvonalat le tudja tölteni az okoseszközére, amelyen végig is vezetjük őt. Kiegészítésképp meghatározhatók az útvonalra eső tankolókutak, pihenők és egyéb állomások, amelyeket igénybe vehet a sofőr.

A fuvar teljesítése közben könnyedén visszajelzést tud küldeni a fuvarszervező vagy diszpécser kollégának a fuvar aktuális státuszáról, amelyhez egyedi megjegyzést is hozzáfűzhet.

A mobilalkalmazásból elérhető dokumentumszkennerbe beépítettük a sarokpont-meghatározást, így nem kell különösebb figyelmet szentelnie a dokumentum környezetének sem, hiszen néhány mozdulattal pontosítható a dokumentum helyzete.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom