Járműnyilvántartás

A telematikai szolgáltatókkal történő integrációval pontos képet kaphatsz a járművek útvonaláról, fogyasztásáról és a várható érkezésről is.

A rendszerben nyomon követheted a szervizek, valamint jármű- és sofőrokmányok érvényességi idejét, a lejáratukra vonatkozóan pedig egyedi, akár ismétlődő figyelmeztetéseket állíthatsz be.

A Járatirányító felületen ellenőrizni tudod a vontatók és vontatmányok - akár megbízás, akár szerviz miatti - foglaltságát.

A járművek adatlapján áttekintheted a kapcsolódó káreseti jegyzőkönyveket, valamint azokat az eszközöket, fuvartartozékokat is, amelyek hozzá lettek rendelve.

A jármű-sofőr összerendelésnek köszönhetően könnyedén átültethető a szoftverbe a kocsigazdás rendszer is.

Nagyobb flották esetében hasznos funkció a jármű/sofőr leltár is, amellyel egy átfogó, részletes képet kaphatsz a felszereltségről, a hozzájuk rendelt eszközökről, okmányokról, és a járművek állapotáról is.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom