Kimutatások

Az innoTMS kimutatásokkal segíti, hogy még teljesebb és pontosabb képet kapj a cég működéséről és az elért eredményekről. Az adatok megmutatják, hol teljesít legjobban a cég vagy épp hol szükséges finomítani, korrigálni a folyamatokon a teljesítménynövekedés érdekében.

Számos kimutatás épül a járműkövetési adatokra. KPI kimutatásunk alapján például a vállalatok fel tudják mérni, hogy mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a pontosabb és hatékonyabb munkavégzés eléréséhez.

A megtett út elemzésére szolgáló kimutatások segítségével pontosan láthatod a költségek összetételét, így a jövőben már ezekkel is tudsz kalkulálni.

A menetlevelek vizsgálatával bővebb információkat kaphatsz az üzemanyag-fogyasztásról, a határátlépésekről és az egyéb járati mutatószámokról.

A fentiek mellett sok egyéb riport támogatja mind a hatékony munkavégzést, mind a HR feladatait. Ilyen kimutatás például a külföldi és belföldi napidíjak számítása, valamint a különböző típusú bérszámfejtések.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom