Számlázás / E-számla

Az innoTMS-ben teljes egészében végigkövethető és kezelhető az ügyviteli folyamatok pénzügyi oldala is.

A vevői pénzügyi folyamat a számlázással, gyűjtőszámlázással indul, amely azon felül, hogy az érintett partner adatlapjáról is indítható és visszaellenőrizhető, automatikusan hozzákapcsolhatók fuvarfeladatok is.

A folyamat következő fázisában beemelhetők a rendszerbe azok a banki tranzakciók, amelyek teljessé teszik a cég pénzügyi mérlegét.

A számlák teljesítése, fizetési felszólítások generálás és kiküldése, valamint a hitelkeretek kezelése után a folyamat a külső könyvelőprogramok felé történő feladással ér véget.

A szállítói pénzügyi folyamatok a NAV-tól történő számlaátemeléssel kezdődnek, majd rögzíthetők a bejövő számlák és a költségek, valamint összeállíthatók tömeges banki utalások is.

Az innoTMS teljes mértékben megfelel minden számlázást érintő jogszabályi előírásnak.

Szoftverünk támogatja a cégeket az ökológiai lábnyom csökkentésében is, ezért ennek megfelelően a számlázási folyamat is teljes egészében lebonyolítható digitálisan.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom