Tankolások kezelése

A szolgáltatóktól kapott elektronikus tankolási riportokat néhány kattintással, könnyedén beemelheted a rendszerbe, így egy helyen kezelheted mind a telephelyen, mind az útközben történő tankolásokat.

Adott időszakra és rendszámokra bontva ellenőrizheted a tankolási és útdíj költségeket. Költség modulunkkal együtt használva pedig akár automatikusan is költségre emelhetők a tételek.

Menetlevél modullal kiegészítve automatikusan megjelennek az időszakban történt tankolások, így ezek az állomások, illetve költségek egyszerűen hozzárendelhetők a menetlevélhez.

Számos kimutatás dolgozik a tankolási riportokból érkező és a manuális rögzítésekből származó adatokkal, annak érdekében, hogy teljes képet kaphass a fogyasztásról, a sofőrök üzemanyag-megtakarításáról és egyéb hasznos adatokról.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom