Térképes fuvarfeladat kereső

A térképes fuvarfeladat kereső segít minimalizálni az üresen megtett út mennyiségét, hiszen könnyedén kereshetsz új megbízást a visszaútra. Néhány kattintással le tudod kérdezni azokat a korábban végzett belföldi vagy nemzetközi fuvarokat, amelyek helyszíne közel esik a járat utolsó állomásához. A fuvaradatok mellett, a megbízóhoz kapcsolódó információk is megjelennek, így könnyedén fel tudod vele venni a kapcsolatot.

Természetesen a funkció nem garantálja az új megbízás megszerzését, viszont hosszú távon mindenképpen hasznára válik a cégnek, hiszen a proaktivitás szimpátiát kelt a megbízókban, ezáltal erősíthetők a hosszú távú partneri kapcsolatok.

Tapasztalataink alapján ügyfeleink szabad kapacitásuk közel 20%-át a térképes fuvarfeladat kereső funkció segítségével kötik le.

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom