A sikeres fuvarszervezés egy jó START-tal kezdődik

Rendszeresen problémát okoznak a feleslegesen megtett kilométerek és az üres járatok? Gyakran merülnek fel váratlan költségek vagy nem tudod pontosan mire folyik el a pénz? Elkeverednek a számlák és egyéb dokumentumok? Ha ezek közül bármelyik ismerős, akkor ez a bejegyzés Neked szól!

Irányítsd járataidat professzionális módon!

A legtöbb fuvarozó és szállítmányozó vállalkozás életében előfordult már, hogy nem sikerült optimalizálni a járművek kihasználtságát, ami miatt a sofőrök rakomány nélkül tettek meg többszáz vagy akár többezer kilométert. Létezik ennél nagyobb pénznyelő? Valószínűleg nem. Főleg a mai üzemanyag árak mellett.

A járatirányítás már elméletben sem a legegyszerűbb: össze kell egyeztetni a vontatókat és a vontatmányokat, a szállítandó rakományt, a sofőrök elfoglaltságait, az engedélyeket, a szervizinformációkat és a járművek utolsó pozícióját. Már egy 10 kamionból álló flotta esetében is kihívás Excel táblázatokból vagy különböző szoftverekből összezsonglőrködni ezeket az adatokat, így nem meglepő, hogy sok esetben félresiklanak a számítások.

A sikeres fuvarszervezés egy jó START-tal kezdődik

Felejtsd el az Excel táblázatokat és a négyzetrácsos füzetet!

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a járatok megszervezése mindössze néhány kattintással lehetséges? Könnyebben és gyorsabban szervezhetsz járatba megbízásokat, mint amennyi idő alatt megrendeled egy webshopból a kedvenc termékedet. Sőt, még automatikus figyelmeztetéseket is kaphatsz olyan fontos eseményekről, mint a szerviz esedékesség vagy az engedélyek lejárata. Ember legyen a talpán, aki hiba nélkül nyomon tudja követni akár csak 10 jármű és 10 sofőr minden okmányának érvényességét és még arra is tud figyelni, hogy időben foglaljon időpontot a szervizbe.

Tudtad, hogy az integrált rendszerek egyik legnagyobb előnye, hogy mindezen információkat egy felületen láthatod és menedzselheted? Ráadásul az okos, felhőalapú rendszer számtalan előnye mellett olyan folyamatosan frissülő adatokat is a cég rendelkezésére bocsát, amelyeket egyébként borzasztó körülményes lenne nyomon követni. Rengeteg feladatot automatikusan elvégez és számontart minden fontos eseményt. Kell ennél több?

Nem is rossz így elstartolni, ugye?

Ha szeretnéd megtudni, hogy a Járatirányító és a Figyelmeztető központ melletti további 14 modul hogyan támogathatja cégedet a gazdaságos és hatékony fuvarszervezésben, akkor ne várj tovább! Igényeld most kedvezményes árú START csomagunkat* és csatlakozz az élenjárókhoz!

*A csomagajánlat 2022. október 31-ig él.

innoTMS modulok

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom