Digitális megoldások nehéz időkben is – Aki kimarad, az lemarad!

Digitális megoldások nehéz időkben is – Aki kimarad, az lemarad!

Az elmúlt néhány év nagyon kedvezőtlenül alakult mind a magánszemélyek, mind a vállalkozók számára. Világjárvány, munkaerőhiány, rekordinfláció, drasztikusan megugró üzemanyag és rezsi költségek és még sorolhatnánk. Néhányakat abban a szerencsés helyzetben értek ezek a változások, hogy volt lehetőségük tartalékokból pótolni a kieséseket, és mozgósítani olyan erőforrásokat, amelyek biztosítják a cég fennmaradását. De mit tehetnek azok, akik nem rendelkeznek ilyen jellegű tartalékokkal?

Törődjenek bele, hogy csődbe mennek és kezdjenek barátkozni a vállalkozás felszámolásának gondolatával?

Normális, hogy időről időre történnek olyan események, amelyeknek piactisztító hatása van, ám a mostani helyzet talán inkább a piacpusztításhoz áll közelebb – és ennek a folyamatnak senki sem szeretne az elszenvedője lenni.

Ma Magyarországon 5-ből 1 fuvarozási tevékenységet végző cég felszámolás alatt áll.

Mindenki szeretné elkerülni ezt a borzalmas véget és azok körébe tartozni, akik még a legbizonytalanabb időkben is stabil lábakon állnak és jól megalapozott, megfelelő döntéseket tudnak hozni. Hogyan tudod elérni, hogy a legjobbak közé tartozz?

Pontos információkra van szükséged! Naprakésznek kell lenned minden egyes tétellel, ami a költségeidet növelheti. A nyereséged megtartásának, sőt növelésének az a kulcsa, hogy minden olyan pontot felügyelsz és az ellenőrzésed alatt tartasz, ahol a kifolyik a pénz.

Egy járat bevételét meghatározni viszonylag egyszerű, viszont a költségek kiszámítása nagyon komplex matematikai és adatrögzítési műveleteket igényel. A legtöbb fuvarozó cégnél jellemzően csak idő alapján határozzák meg a flotta összeredményét. Ennek legfőbb oka, hogy nincsenek megfelelő eszközeik arra, hogy kiderítsék, mi okozta a veszteséget.

  • Nem adott ki elég jó árajánlatot a fuvarszervező?
  • A sofőr letért a kijelölt útvonalról, ami így többletköltséget generált?
  • Volt valamilyen büntetés, műszaki költség vagy egyéb nem várt kiadás?

A fuvarozók számára (és velük közösen) kifejlesztett ügyviteli szoftverünk, az innoTMS ebben is segítséget nyújt. A telematikai, tankolási és útdíj szolgáltatói, valamint banki integrációknak köszönhetően minimális humánerőforrással kerül be a rendszerbe minden olyan adat, ami szükséges a pontos eredménykimutatáshoz. A beérkező adatokból szinte teljesen automatizált módon menetlevél generálható, amely tökéletes alapot biztosít olyan részletes és egyedi igényekre szabható kimutatásokhoz, amelyek segítik az információk gyors és könnyű áttekintését, valamint a cég jövőjét megalapozó pénzügyi döntéseket.

Cégünk 15 éves tapasztalattal és több mint 150 elégedett ügyféllel rendelkezik, akik között az ország legnagyobb fuvarozóit is megtalálod.

Keresd fel termékmenedzser csapatunkat, hogy megismerd az innoTMS-t és te is csatlakozhass az élenjárókhoz!

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom