Blog

Hiszünk abban, hogy világunkban a tanulás és az új információkra való nyitottság egy vállalkozás, a benne dolgozó munkatársak, sőt az emberiség fennmaradásának és folyamatos fejlődésének a kulcsa. Épp ezért töretlen lelkesedéssel gyűjtjük mindazon élményeket és tudásanyagokat, amelyek hasznos ismeretekkel láthatnak el bennünket, valamint meglévő és leendő ügyfeleinket is. Folyamatosan frissülő blogunkban ezeket szeretnénk megosztani Veletek.

Digitális megoldások nehéz időkben is – Aki kimarad, az lemarad!

Digitális megoldások nehéz időkben is – Aki kimarad, az lemarad!

Az elmúlt néhány év nagyon kedvezőtlenül alakult mind a magánszemélyek, mind a vállalkozók számára. Világjárvány, munkaerőhiány, rekordinfláció, drasztikusan megugró üzemanyag és rezsi költségek és még sorolhatnánk. Néhányakat abban a szerencsés helyzetben értek ezek a változások, hogy volt lehetőségük tartalékokból pótolni a kieséseket, és mozgósítani olyan erőforrásokat, amelyek biztosítják a cég fennmaradását.

A sikeres fuvarszervezés egy jó START-tal kezdődik

A sikeres fuvarszervezés egy jó START-tal kezdődik

Rendszeresen problémát okoznak a feleslegesen megtett kilométerek és az üres járatok? Gyakran merülnek fel váratlan költségek vagy nem tudod pontosan mire folyik el a pénz? Elkeverednek a számlák és egyéb dokumentumok? Ha ezek közül bármelyik ismerős, akkor ez a bejegyzés Neked szól!

Szakadjunk ki az elméletből, hozzuk közelebb a gyakorlatot

Szakadjunk ki az elméletből, hozzuk közelebb a gyakorlatot

2021-ben indult útjára az iData Kft. Edukációs Programja, amelynek során időről-időre ellátogatnak olyan középiskolákba és egyetemekre, ahol logisztikai képzés (is) zajlik. A GPS nyomkövetéssel foglalkozó vállalat mellé csatlakozott a programhoz a kiterjesztett (azaz okossá, biztonságossá és egyszerűvé tett) logisztikát támogató TIMOCOM GmbH magyarországi képviselete, a fuvarszervezést és szállítmányozást megreformáló Innomedio Kft., valamint a GLABs, amely szoftvercsaládjával a gyárakban és logisztikai raktárakban zajló rakodásokat igyekszik minél könnyebben kezelhetővé tenni.

Hogyan válik egy ügyviteli rendszer a siker kulcsává?

Hogyan válik egy ügyviteli rendszer a siker kulcsává?

Az ügyviteli, vállalatirányítási szoftverek térhódítása nem újkeletű, azonban az elmúlt években egyre nagyobb szerepet kap a cégek életében – a néhány fős vállalkozásoktól kezdve, egészen a multinacionális cégóriásokig.

Te is tartasz egy új ügyviteli rendszerre való váltástól?

Te is tartasz egy új ügyviteli rendszerre való váltástól?

A legtöbb ember – abszolút érthető módon – a stabilitást preferálja és lássuk be, ritkán ébred úgy egy reggelen, hogy szeretné megreformálni az életét vagy a munkáját. Nincs is ezzel semmi baj, sőt!

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom