innoTMS
innoTMS transport management system – fuvarszervező szoftver

A jól bevált módszerek
és az innovatív megoldások
tökéletes harmóniája

Együtt formáljuk a jövőt! Célunk, hogy partnereinkkel közösen, velük együtt gondolkodva tudjunk valódi megoldásokat kínálni a fuvarozókat és szállítmányozókat érintő mindennapos problémákra és reagálni az iparágon belüli törvényi változásokra, az új trendekre és szokásokra.

Lássuk a részleteket!
Szemerey-Plusz Kft.Galambos Trans Kft.Karzol-Trans Kft.Kelet-TRANS 2000 Kft.

Miért lesz könnyebb az életed az innoTMS fuvarszervező szoftverrel?

Az innoTMS fuvarkereső moduljával segítséget nyújt a fuvarfeladatok felkutatásában, útvonaltervezőjével támogatja a belföldi és nemzetközi szállítmányozások lebonyolítását (legyen szó akár állandó fuvarokról, akár eseti megbízásokról), a fuvarszervezést és járatirányítást, valamint a fuvardíjak és -költségek kezelését is. Mindezek mellett számos CRM, HR és projektmenedzsment funkció érhető el, amelyeknek köszönhetően mindig naprakész információk állnak rendelkezésre.

Kinek ajánljuk?

Az innoTMS felhő alapú ügyviteli szoftvert elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik szeretnének minden, a céggel kapcsolatos információt és ügymenetet egy helyen kezelni és akiknek fontos, hogy bármikor, bárhonnan, naprakész információkat kapjanak az eredményekről és a folyamatok pillanatnyi állásáról.

Szállítmányozók, speditőrök

akik professzionális megoldásokat keresnek. Akik szeretnének még nagyobb hatékonyságot elérni a pontos előrejelzésekkel és egy dinamikus, mindent lefedő, de biztonságos rendszerrel.

Szállítmányozók, speditőrök

Fuvarozók

akik a fejlődés által egy lépéssel a konkurencia előtt szeretnének járni. Akik gördülékeny munkafolyamatokat és átlátható, akadálymentes információáramlást biztosító szoftvert szeretnének kínálni dolgozóiknak.

Fuvarozók

Céltudatos vállalkozások

ahol szeretnék felfedezni az új technológiák előnyeit vagy úgy érzik, hogy a jelenlegi rendszerük elavult és nem biztosít elegendő mozgásteret ahhoz, hogy kiaknázzák az összes lehetőséget a hatékonyabb tervezés és megvalósítás érdekében.

Céltudatos vállalkozások
innoTMS webinárium

Közösségépítés és edukáció

innoTMS webinárium

Immár negyedik éve szervezünk webinárokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Célunk, hogy szakembereket és a fuvarozáshoz kapcsolódó érdekes témákat mutassunk be, ezzel is erősítve az innoTMS közösségét, és ellátva az embereket olyan hasznos információkkal, amelyeket akár a munkájuk, akár a magánéletük során hasznosítani tudnak.

Megnézem az összefoglalót Szeretnék többet tudni

Miért mi?

Az innoTMS egy olyan fuvarszervező szoftver, amely – a magyar piacon egyedülálló módon – fogja össze mindazon funkciókat, amelyek szükségesek az ügyviteli folyamatok szakszerű lebonyolításához, így komplett megoldást tud nyújtani a fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó kis- és középvállalkozások számára.

A partnerekkel való kapcsolattartás, a cégen belüli kommunikáció, a megbízók informálása és a szervezeti koordinálás mellett az integrált rendszer magában foglalja a fuvarszervezés teljes folyamatát is – a megbízás felkutatásától kezdve, a járatok menedzselésén át, az elvégzett feladatok eredményességének elemzéséig.

A szoftverrel szorosan együttműködő mobilalkalmazás segítségével pedig egy olyan állandó kommunikációs csatorna alakítható ki a fuvarszervezők és a sofőrök között, amely megkönnyíti és felgyorsítja az információcserét, a napi folyamatok lezajlását, sőt a bevételek realizálását is.

Bevezetett rendszer
Aktív felhasználó
Elérhető funkció
Rögzített fuvarfeladat
innoTMS

Még nem győztünk meg?

Nézd meg elérhető moduljainkat és ismerd meg a funkciók gyakorlati hasznát! Derítsd ki, hogyan segítheti a Te munkádat is az innoTMS, hogy milyen előnyöket biztosít a konkurenciával szemben és hogy a bevételek mellett hogyan növelheti a hatékonyságot is.

Mutassátok mit tud még az innoTMS! Ingyenes demot kérek

Egyedülálló funkciók, exkluzív szolgáltatások

Azon dolgozunk, hogy olyan, kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel és partnereinkkel egyaránt, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Miben mutatkozik meg ezen törekvésünk? Mitől érezheted magad különlegesnek?

Valódi
megoldások

A magyar szoftverpiacon igazi unikum egy olyan felhő alapú rendszer, amely kamionokra specializált útvonaltervezővel rendelkezik, hozzájárul az üresjáratok csökkentéséhez és a mobilalkalmazás használatával támogatja a folyamatos információáramlást a kollégák között.

Szakértő
segítségnyújtás

A számos oktatóanyag mellett, dedikált kapcsolattartókat is biztosítunk, akik végigkísérik ügyfeleinket az igényfelméréstől kezdve, a bevezetésen át, a rendszer mindennapos használatáig. Sem termékmenedzsereink sem professzionális support csapatunk nem ismer akadályokat, ha problémamegoldásról van szó.

Kiemelt
ügyfélkezelés

Ügyfeleinknek lehetősége van fejlesztő partnerré válni, amely számos előnnyel jár. A folyamatos kapcsolattartás során rendszeresek a közös ötletelések és a tudásmegosztás annak érdekében, hogy továbbra is valós, piaci igényekre reagáló fejlesztéseken tudjunk dolgozni.

innoTMS

Referenciáink

Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy a már kialakult jó kapcsolatokat hosszútávon is megőrizhessük, valamint hogy folyamatosan újabb és újabb együttműködéseket hozhassunk létre fuvarozó és szállítmányozó partnereinkkel.

Ügyfeleink elégedettsége érdekében szolgáltatásaink minőségét folyamatosan mérjük és visszajelzéseik alapján fejlesztjük is azokat.

További referenciák megtekintése
“2017. decemberétől használjuk a programot. A felület felhasználóbarát, egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető. A program rengeteg funkcióval rendelkezik, amit folyamatosan fejlesztenek. Bármilyen észrevételünk volt, vagy van, arra rövid időn belül reagálnak a fejlesztő kollégák, teljesen nyitottak az új fejlesztések kivitelezésében. A cég munkatársai alkalmazkodóak és segítőkészek voltak az első pillanattól kezdve. Maximálisan meg vagyunk elégedve velük.”
Kurely Mariann
Kurely Mariann Számviteli Ügyintéző, Kelet-Trans 2000 Kft.
“Több mint 10 éve, hogy az innoTMS rendszert használjuk. Ez idő alatt a társaság árbevétele közel négyszeresére emelkedett. A növekedést az innoTMS nem egyszerűen kiszolgálta, hanem sok szempontból motorja is volt annak.”
Tar János
Tar János Fejlesztési vezető, F-Trans Kft.

Igényfelmérés

15 éve töretlenül fejlesztjük szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy elősegítsük partnereink hatékony információ- és időfelhasználását.

A hatékonyság egyik meghatározó eleme, hogy optimális környezetet biztosítsuk a dolgozóknak és a céges folyamatoknak egyaránt, ingyenes igényfelmérésünk segít megtalálni a céghez legjobban illeszkedő konstrukciót.

Tekintsd meg a fuvarszervező program demoját vagy kérj egy ingyenes és kötelezettségmentes igényfelmérést!


Lássuk a részleteket!

Cégünket az őszinteség, a nyíltság, a tisztesség és a bizalom alappilléreire építettük fel. Azt valljuk, hogy mindig az egyenes út a legrövidebb és hogy az a jó üzlet, ahol mindkét fél nyertesnek érzi magát. Együtt többek vagyunk!

Ingyenes demót kérek!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információkért tekintse meg adatkezelési tájékoztatónkat.

Elfogadom